@ JBoxing by Jovian Mandagie

Wednesday, August 15, 2012

Adeh teringin sangat rasanya nak pergi ke JBoxing Day by Jovian Mandagie. JM dah lancarkan koleksi yang bakal dijual esok. Memang cantik-cantk Ibu tengok.



Ibu teringin sangat nak baju bawah ni - Jenina. RM400. Warna dan designnya sangat cantik. ALahai.




Ada yang pergi? Teringin sangat nak pesan satu. Yelah Ibu pas habis pantang ni pun teringin la kan nak berjovian juga di hari raya ni. Huhu. Kat mana dan bila JBoxing ni?

FINAL BATCH JOVIAN RTW 2012
SHANGRI-LA KUALA LUMPUR
16 AUGUST 2012
8AM-7PM


Jemput serbu eh. Ops sebelum serbu sila ke page JM dulu. Boleh tengok design yang ada dan isi borang untuk elak kesesakan trafik - adoi saya jeles.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nad @ MamaZN said...

rm400?mak aih! harga 10 pasang baju zakwan n nayli, haha!
ada la hikmahnya tu tak dpt pakai tahun ni, hehe...susah nak bf kan baby baju tu.. =p

Allene said...

lin pun tak sanggup rm400 tu ibu... :(

CaDLyNN said...

suke jugak design tu...tp tkpi pon walaupon dekat dengan opis..hehehe

kawan saya p...

eza miza said...

alamak, 400 sepasang tu.. mau pikiaq berpuluh2 kali dlu.. hehe/..

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

rm400 erk?? tapi design baju tu cantik, kain pun mesti selesa bila dipakai kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop