@ oh jovian

Monday, August 6, 2012


Rupanya dah lama heboh pasal baju jovian ni. Ibu baru tahu. Dah termiss jualan kat zalora. Huhu. Bila tengok saiz dah takde.

Bajunya memang sangat cantik. Hai teringinnya nak satu - sambil telan air liur. Huhu.

Adeh tk lh upload gmbo plak. Klai tak tau google je jovian - mesti ada gmbr bjunya yg cun2 tu.

Posted via Blogaway

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Cahaya Kita said...

saya pun sama takde size. teringin gak beli yg dh siap..

Nad @ MamaZN said...

zalora ni dah macam trend plak skrg ni

Nad @ MamaZN said...

yana, rizalman tak minat ke?
hehehe
kat tesco pun ada =p

Allene said...

huhuhu... tak perasan pun ada...

Amirayu said...

tapi banyak problem la kak... zalora banyak sangat kes tipu. adik saya pun dah kena.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop