@ PARAM TTDI

Sunday, August 5, 2012

Apa tu PARAM? Ianya ialah Pasar Ramadhan. Tahun ni memang tak pergi lagi sebab Amani kan masih baby sangat. Rasa tak sesuai sangat nak pergi dengan asap-asap bagai tu.

Tapi semalam sampai juga. Niatnya bukanlah nak pergi PARAM, saja nak pergi butik Munawarah kat TTDI. Alang-alang pergila Param kat situ. Beli apa kat Munawarrah? Emm takde hasil sebab harga bajunya semuanya buat Ibu termenung. Huhu.

Kalau kat Param TTDI, selalu satu je yang kami confirm beli. Nasi beriani. Sangat sedap tau. Beratur juga la nak beli.


Inilah gerainya


Ibu beratur. Ayah jaga Amani

Pastu pusing seround and balik. Tak beli sangat pun lain - beli cempedak goreng je sebab teringin sangat. Tapi mahal gila la cempedak. Beli juga sebab bau die memanggil-manggil. Huhu.


Ammar beli apam balik. Ops bila tengok gambar ni rasa macam masih tembam. Haha. Err muat ke baju raya ni - Huhu.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anne said...

PARAM = pasar ramadhan rupanya.. (^^)

eza miza said...

Ooo..tu rupanya PARAM... hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam babyibu..klu g PARAM mmg rambang mata..nafsu semua nk beli :)

U_Maryam said...

Seronoknya pi bazar kat TTDi. Ibu duduk area situ ke? Rumah mak saya dekat area2 situ..Tak sempat la tahun ni nk berPARAM kt sana...

Cahaya Kita said...

eh nape beli air dlm cup? sape yg xpose ni

Cahaya Kita said...

kat sepang cempedak grg 5 biji RM2

Nad @ MamaZN said...

dok kg jugak syok kan?
cempedak free jek mak gorengkan, haha!

Nad @ MamaZN said...

insya-Allah, muat kot baju raya...
tembam ke?
takde pun... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop