@ Amani 3 months

Thursday, September 6, 2012



Sekejap je dah 3 bulan. Kalau kerja dah kena masuk balik dah ni. Amani dah pandai nak berborak. So far ok cuma amani still kena amik ubat kesan demam hari tu.

Doa-doakanlah ye bengkak di saluran darah amani tak bengkak lagi. Kesian die meraung setiap kali makan ubat. Dahla 6 kali sehari.

Petang nak jumpa dr chua. Tp nk tanya dulu ok ke nk cucuk 3 bulan sebab amani kan still under treatment. Kesisn amami. Baby lagi dah kena makan ubat. Huhu. Apapun semoga amani cepat baik dan sihat sentiasa. Amin.

Posted via Blogaway

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

alahai comeynya amani..buat kite tmbh2 mengidam nk baby...huhuhu

eza miza said...

InsyaALLAH...DIA akan permudahkan segalanya... Amin..

Nad @ MamaZN said...

insya-Allah, moga amani cepat sembuh
seperti sediakala...

yana, tak try ubat homopati ke utk amani?

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

kesiannyer 6kali sehari.. hmm sy doa smoga amani cepat sembuh.. harap ibu dapat brsabar n cekal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop