@ Kira-kira

Friday, September 7, 2012



Ammar dah pandai kira-kira mudah. Sekarang dah tak nak 1+2 ke 2+3 ke. Sekarang nak 25+30. Ibu pun ajar cara kira. Oklah die nak buat. Kira oklah bagi budak umur 4 tahun. Lepas ni belajar tolak pula

Posted via Blogaway

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eza miza said...

Wah ammar..such a clever boy... Bagus...

Hani said...

Bagusnye ammar..pasni belajar sifir pulak ye :)

Ummi Maryam said...

Pandai! Goo boy!

Nad @ MamaZN said...

ya allah, pandainye ammar!
yana, bleh tak share cemane nak ajak anak2 ni minat dgn buku..?

Mummy Akmar said...

Salam Kenal...

Pandainya si Ammar...

msapi said...

Nad @ MamaZN: Ammar pun takdelah minta sangat baca buku. Selalunya dipaksa. Tak pun suruh Ammar baca buku, baru boleh main game.
Tapi kalau time dia semangat nak baca tu, penat jugaklah nak melayan. Time tulah paling efektif, sebab dia sendiri yang nak belajar.

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

pandainya ammar.. nak puluh2 pula.. harap ibu dpt mlayan dia xpun sruh seseorang mlayan dia kira2 tu smentara dia msih brsemangat.

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

klu dh xde seseorang mlayan dia kira2 lama2 smangat dia akan hilang slow2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop