@ My First Kleenex® Ultra Soft Fresh Scented Experience

Sunday, September 30, 2012

Bilik air anda berbau? Suka wangi-wangi? Tak perlu lagi nak pasang lilin wangi ke gantung pewangi ke kat tandas lagi.
 
 
 
 
Kenapa pula? Sebab sekarang dah ada TISU WANGI. Ha kira dua dalam satu. Boleh pakai dan pada masa yang sama  boleh mewangikan bilik air anda. Jeng jeng jeng - memperkenalkan KLEENEX® ULTRA SOFT FRESH BARU.
 

 
 
Kleenex® Ultra Soft Fresh boleh didapati di semua pasaraya dalam pek 10-gulung dan 20-gulung dan setiapnya pada harga jualan RM17.95 dan RM33.10. Ibu dah pakai di rumah. Memang wangi.
 
 
Satu wajib ada dalam toilet
 
Ibu sangat suka sebab tisunya amat lembut, kuat (kekal kuat walau basah) dan lebih menyerap. Wangi die pun memang melekat di tangan :).


 

Tak payah spray pewangi lagi - Ibu bukan je letak dalam bilik air tapi kat ruang tamu dan bilik tidur (sep budget tak payah nak beli pewangi dah :P). Ibu guna untuk Amani dan Ammar sebab tisunya kan lembut walaunpun tisu tandas ye.
 
 
Amani suka sebab sangat lembut
 
Peraduan “Kleenex®: Refresh Your Bathroom”
 
Selain itu, KLEENEX juga sedang mengadakan pertandingan Peraduan “Kleenex® Refresh Your Bathroom” di laman Facebook Kleenex Malaysia (www.facebook.com/Kleenex.Malaysia). Hadiah memang lumayan - lebih dari RM40,000 keseluruhannya, terdiri dari pengubahsuaian bilik mandi professional bernilai RM10,000, bekalan tisu mandi wangian Kleenex® Ultra Soft Fresh baru selama satu tahun dan liputan ekskusif dalam majalah Parenthood!.
 
 
 
Ha sape tak nak kan. Boleh nak tambah bath tub ka jacuzi ka. Tak payah nak bawa anak pegi swimming pool lagi. Cepat join - hari ni last untuk join contest ni!! Senang je just bagitau kenapa bilik air anda perlukan makeover.
 
Maklumat lanjut boleh didapati dalam laman Facebook Kleenex® Malaysia.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Ummi Maryam said...

menarik ni..everything in one..hehe..

kalau dpt menang renovation tu lagila best..=)

ieyda said...

suka je tgk org menang apa contest..nk tgu diri sendiri menang, xtau lah bila..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop