@ Pandai tak?

Wednesday, September 12, 2012

Pandai design cupcake? Kalau pandai boleh sertai pertandingan design cupcake 1Malaysia.

 
Hadiah memang lumayan. Tarikh tutup 20 September ni - maklumat lanjut boleh semak di sini

 
Err pada yang tak reti design tu (err macam ibu ni ha), marilah kita vote design cupcake mana paling cantik, patriotik dan nampak yummy kat sini. Memang cantik-cantik dan buat ibu rasa lapar pulak. Hehe.


 

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Eliss Mie said...

kalau cantik dan sedap lagi best kan :) eliss tahu makan jer :p

transformed housewife said...

masak cup cake senang je tp nk menghias tak reti . huhu

Nad @ MamaZN said...

saya pun reti makan jek, hihihi

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

wahh cantik n kreatif semuanya.. pandai diorang bermain dgn piping & noozle

eza miza said...

Nak buat segan.. P blisiap ja yg cute2..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop