@ Sape nak RM100 tunai?

Friday, September 28, 2012

Ha peluang keemasan. Sape nak RM100 tunai? Senang je. Just share kempen Masterchef di FB, Twitter atau blog anda. Kempen tu macam kat bawah ni. 5 yang bernasih baik akan dapat RM100 tunai.


Sebelum sertai tu make sure anda ahli Says. Sertai je dah dapat RM5 free. Bila share nanti dapat lagi komisennya (selain daripada kemungkinan untuk dapat RM100 tu la kan:)). Macam mana nak sertai?

  1. Make sure you are a SAYS member.
  2. Simply share the campaign above with your friends!
  3. 5 lucky campaign sharers will win RM100 Bonus each!
  4. Winners will be announced here on the SAYS blog, on 8th October 2012 (Monday).
Mudah je kan. Tapi jangan lupa - jadi ahli dulu - klik sini if nak register.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Rozita said...

tq nak join jugak!

AkmaFaizal said...

memang nak ler kalau ade yg nk bagi RM100. banyak tu..lepas gak lah beli diapers n susu anak kan..hehe

Nad @ MamaZN said...

Tak register lg...

Ummi Maryam said...

sempat lg kot nak join..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop