@ SK2 Sample

Monday, September 24, 2012

Ingat tak entri Ibu pasal SKII Facial Treatment Repair C? Ramai pula yang tanya di mana nak beli sampel or trial untuk sk2 ni. Yelah. Harga mahal. Kalau beli mahal-mahal and then tak sesuai leceh pula kan. Tempat yang Ibu beli dulu macam dah tak aktif - Ibu sekarang beli direct di kaunter sebab dah tau sesuai pakai.
 
Tapi semalam Ibu jumpa satu FB yang jual. So sape nak try bolehla cuba. Banyak juga dia jual. Ada SK2 Essence (lagi berkesan kalau pakai ni dan Repair C) dan lain-lain. Boleh tengok kat sini ye - KLIK SINI.



Korang boleh beli dulu untuk cuba. Nanti simpan duit - hujung tahun beli promotion krismas SK2. Memang berbaloi - sebab besar dan tahan lama.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Ummi Maryam said...

ada rezeki nnti bolehlah cuba

Nad @ MamaZN said...

wa...bestnye!
thanks for sharing the info!

AkmaFaizal said...

blom mampu lagi beli sk ni..hehe

~emi~ said...

Kita belajar lagi, takde duet nak beli produk yang mahal2..

MESSAGE TO said...

sy pon ade jgk jual..sample hingga yg besar..facial treatment essence 30ml rm80..n byk lg..klau nk,tgk kt website sk2,tgk mane yg nk try,n order kt sy..hati2 dgn yg tiruan..tgk harga pon tau mane dari hongkong,mane dr jepun..msg 016-5992359..klau nk smbil2 niaga kt ofis pon leh jgk kn..

ieyda said...

tingin jgk nk pki SK2 nie...tp lum de duit utk arah itu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop