@ Uish menarik

Tuesday, September 25, 2012

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

isabelle frankly said...

klik...jgn x klik. hehehe.
yg penting hati seronok.kehkehkeh

Nad @ MamaZN said...

cooler bag dgn children luggage tu berbaloi kot beli..cantek plak tu

yg gyro bowl tu ada yg jual rm10 kt fb

teringin nak beli, tp nak simpan utk cuti2 malaysia next week!! :)

Nad @ MamaZN said...

eh, dah review pasal gi gold cost morib ke?
blum kan? takut terlepas! =p

adianiez AIDA said...

Yes. Aida pun selalu jlj2 kat mlkadil tu :-) cari good offer...

Farr said...

teruja plak dgn gyro bowl tu... ;p

AkmaFaizal said...

gyro bowl tu mcm menarik je..selalu dpt milkdeal ni..tp tak perasan plak barang2 baby..hehe

Ummi Maryam said...

selalu kalau dpt email milkadeal, selalunya delete aje bila nmpk tak menarik. Ni mesti tak tgk betul2..sbbnya setiap kali Ibu tunjuk, sure nmpk best & teirngin nak borong juga..hikhikhik

ieyda said...

dh ada yg bowl tu..beli kt online...
beg diaper tu cm menarik n cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop