@ Bocor

Monday, October 22, 2012

Minggu ni dah 2 kali Ammar kebocoran time tidur. Huhu. Ammar start diaper free dalam bulan Ogos. Mula-mula ok je tak pernah terbabas. Sebelum tidur memang make sure dia buang air kecil dulu. Tapi boleh pula tiba-tiba minggu ni bocor. Nasib baik tidur atas toto. Kalau katil lagila jenuh nak basuh. Tak tahula kenapa. Katanya dia tak sedar. Hmmm. Agaknya minggu ni hujan kot - sejuk. Huhu. Ammar oh Ammar.


5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ieyda said...

biasalah tu klu sejuk2 bocor...xleh nk salahkan dia jgk kan...budak darjah 3-4 pun klu sejuk sgt kadang2 bocor gak..

UmmiMaryam said...

Anak saya juga begitu. kadang2 budak2 akan ter'bocor' juga. Pd pengalaman sy, kdg2 masa tgh kemas katil dok teringat Alhamdulillah, anak dah besar, dh tak perlu lapik plastik atas katil. Memang sehari dua lepas tu, pasti ada situasi ke'bocor'an..huhu..

Sy di sini, kdg2 jenuh juga sbb karpet di ruang tamu mmg carpeted. Nak mencuci, menghilangkan bau etc sangat2lah mencabar. Tapi itulah kan tugas & cabaran buat kita kaum ibu =)

~emi~ said...

Biasalah tu budak2..haha

AkmaFaizal said...

anak saye..hmmm..dh byk kali bocor atas katil.time pakai diaper xkencing pun..time xpakailah dia nk kebocoran. sabo ajelah

Rozita said...

memula train diaper free mmg memenatkan..kena rajin bangun tgh2 mlm kejutkan anak utk ke bilik air..tapi dah lam berbaloi dengan usaha..teruskan sampai jaya ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop