@ COACH FO Sales!! Lagi murah kali ni..

Thursday, October 11, 2012

Promosi hebat dari Coach Factory Outlet kembali!!

Lagi murah dari hari tu dan ada wallets!!
 
Pre-order - ETA End November 2012
3 kali bayar - if nak 4 kali bayar just email
Deposit - minimum RM100
Deposit perlu dibayar sebelum pukul 3 petang esok - 12/10/12
Cepat-cepat. Tawaran hanya terbuka kepada 4 3 slot sahaja.

Siapa bayar deposit dulu dia dapat.
Berminat? email
babyibu at gmail dot com

































 

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anonymous said...

salam..wallet xde less ehh..~ aqila ~

Nad @ MamaZN said...

yana beli gak ke?
;)

BabyIbu said...

aqila - wallet dah less. tak nmpak slash harga sbb last time tk jual

nad - ehem. wajiblah. huhu. pantang nmpak.

Anonymous said...

aah xde slash kt wallet tu yg tanye..hihi

~emi~ said...

Waaaa...cantik2 nyaaa

~emi~ said...

Alamak..tengok banyak2 kali makin berkenan la pulak kat beberapa beg. tapi tak affordable la utk student uni mcm sy..huhu. sabar, tunggu lg setahun dah keje baru blh pakai beg camni..

Ummi Maryam said...

teringin juga nak pakai..bilala dpt merasa.

Rozita said...

bestnya tapi still belum ada duit even nak buat deposit pun... harapnya lepas dpt bonus bln 12 esok ada lagi ye? please...

AkmaFaizal said...

murah? adeh..masih xmampu nk membeli..huhu

Juliana Rahimah Binti Kadir Jalani said...

Ada lg x promotion ni? Kalau ada plz notify kt email ya. TQ
juliana_jalani@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop