@ Emmm

Tuesday, October 9, 2012



Em tengah fikir ni. Nak botakkan rambut amani or biar sampai panjang dan dgn harapan rambutnya jatuh sendiri? Tak sampai hati nak botakkan. Teringat ammar dulu. Sampai fobia potong rambut. Huhu.

Posted via Blogaway

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nad @ MamaZN said...

Biar je kot..
Sentiasa lurutkan dgn baby oil...

~emi~ said...

Haha..anak sedara saya Danish memang tak kasi potong rambut dia. sebab pernah sekali tukang gunting rambut tu tercucukkan gunting tu sikit terkena leher dia..fobia terus. nak potong, curi2 potong time dia tido.

ieyda said...

klu botak sian dia....biarlah mcmtu..pastu sapu minyk

AkmaFaizal said...

dah pernah botakkan ke blom ni?kena ikut sunnah...mmg kena botakkan pas lahir..at least sekali...utk kesihatan bayi juga klau xsilaplah..:)

Ummi Maryam said...

Anak sy dahulu dicukur sedikit shj..pastu tak pernah potong lgsung smpi dh besar..huhu..seingt sy kali pertama potng rambut bila dh 2 thn..huhu..tp rambutnya xdela pjg sgt n sgt halus..lepas dh start potng baru mula nk lebat..

Rozita said...

x payah potong...hari2 kena rajin letakkan minyak zaitun untuk rambut or baby oil je.. insyallah rambutnya akan lembut..

Rozita said...

satu lagi tips.. rajin urut2 kepala dia dengan baby oil masa tengah susukan dia..insyallah boleh lembut..

eza miza said...

alahai comeynyee amani posing camtu.. rasa nak tokak idung comey tu..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop