@ Jadi tester? Suka goodie bag?

Saturday, October 20, 2012

Siapa yang tak suka dapat produk percuma kan. Jadi tester ni memang best. Dapat sample produk untuk cuba. Kadang-kadang dapat goodie bag lagi. As a blogger memang selalu dapat peluang macam tu. Tapi kali ni peluang terbuka pada semua (ops kali ni bukan semua-ada syaratnya 1. Female 25-45 dan 2. area KL/Selangor. Real Women Real Voices sedang merekrut - mencari orang untuk join diorang. Macam mana nak join - just register di link ni. Pendek je pun nak isi.
 
 
 
Kemudian sekiranya ada produk untuk dicuba - diorang akan war-warkan lah. Kalau kita nak - nanti just bagitahu. Mana tahu terpilih kan. Apa kena buat? Nanti just update jelah kat FB - pengalaman korang guna produk tu. Ibu rasa lagi mudah dari berblogkan. Kat FB pendek-pendek je tak payah nak cerita panjang lebar bagai. Hmm Ibu suka je join. Heh. Jomlah join ramai-ramai. Ibu dah daftar - korang nak daftar sila ke page Real Women Real Voices ye.
 
Ops kepada yang kat negeri lain jangan sedih pula. Like je page Real Woman Real Voices ni. Mana tahu nanti diorang rekrut untuk satu Malaysia pula :).

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AkmaFaizal said...

aritu derang siap call tp tak leh nak pegi..huhu

Rozita said...

boleh like ye kalau luar dr lembah klang...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop