@ Jorte

Wednesday, October 31, 2012

Semalam Ibu sibuk google personal organizer untuk install kat HP. Setelah install dan try a few apps Ibu buat keputusan nak try Jorte. Jorte ni personal organizer application. Konon nak paperless. Tak nak guna organizer biasa la ni.
 
Kelebihan Jorte ni boleh update dengan Google calendar. Senang sikit boleh view schedule dan at task masa kat luar or sambil bergolek dengan anak-anak. Nanti Ibu review best ke tak. So far macam ok. Ibu dah add task tuk daily. Ehem ni semangat sebab dah gabra keje tinggal lama :P.  Nak cuba boleh install kat Play Store sini.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

wow, packed nya jadual yana

Raihana Rr said...

klu iphone applications apa yg best utk organiser yer. sila share kawan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop