@ Kantoi Bunganya Jatuh

Thursday, October 4, 2012

Ingta tak entri flower boy? Ammar jadi flower boy untuk kenduri pak longnya. Ibu tak sempat tengok Ammar berjalan ke pelamin. Ini baru dapat tengok gambar. Ada kisah lucu rupanya.. Mari tengok ada jadi :).



Khusyuk dengar kata aluan dr MC


Apa la diorang bebel ni
 

Saya dah bosan
 
 
Cantik juga bakul ni - sambil tangan membelek
 
 
Alamak habis jatuh di lantai - tengok ada orang perasan tak

 
Alahai kantoi dengan Pak Lang yang jadi pengapi - "Jatuh" katanya sambil senyum simpul

 
Kutip cepat


Aisy banyak la pula bunga ni
 
 
Haa. Lega. Penat kutip bunga.

 
Bosan balik. Main lagi - Huhu.
 
Rasa semacam bila tengok Ammar smart-smart dan jalan macam orang besar. Sangat behave hari tu. Proud of you my dear. MMuahhh

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nad @ MamaZN said...

hehehhe
ada citer disebaliknya rupenye!
behave ye ammar?
gud boy!

Lynn Hamzah said...

comey la dia...

~emi~ said...

Hahaha..comel je..

Rozita said...

hehe..cute..ammar dah besar kejap je kan? dah jadi abg..lagi cute kalau dia pakai capal..

AkmaFaizal said...

wahh...dh mcm mocel le plak.hensem ..hehe

AkmaFaizal said...

*model

eza miza said...

alahai... comel je adam dgn keletahnya tu.. nanti amani dah besar.. amani lak jd flower girl..hikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop