@ Keluarga Iskandar

Wednesday, October 10, 2012

Sambil riba Amani sambil layan Keluarga Iskandar. Best sangat. Sempoi je semua pelakonnya. Memang sakit perut dengan dialog dan gelagat bersahaja mereka. Pendek cerita memang layanlah. Masa pantang kat Kedah hari tu asyik layan cerita ni. Sejak balik ni tak sempat/lupa nak tengok selalu. So kalau free layan kat YouTube jelah. Huhu.

 
Sumber: budiey
 
Ramai komen yang certa ni tiru konsep Modern Family. Ya memang betul Ibu pun layan juga Modern Familiy. Sama je bestnya. Cuma Keluarga Iskandar ni lebih dekat dengan kita. Kehidupan orang Melayu. Alah dalam research pun kalau different domain dah kira new research kan. So apa salahnya. Janji bila tiru konsep tu, olah dalam pendekatan berbeza. Baru impaknya maksima macam Keluarga Iskandar ni. Tak gitu? Tak tengok lagi? P search You Tube tengok ye.
 
 
 

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nigina said...

saya pun suka keluarga iskandar... kelakar tengok gelagat dorang

ieyda said...

Lum tgk lg cite nie...

Eliss Mie said...

eliss pun memang follow cerita ni. memang betul la dekat dengan kita cerita ni. tapi dah nak abes dah next week.

Siti Haslinda Sadiken said...

mmg best citer nie kak..minggu dpn episod kemuncak..x sabar nak tgk :)

Lynn Hamzah said...

memang best citer nie...bersahaja jer...

~emi~ said...

Saya jarang tengok cerita ni sebab duduk asrama, takde tv.. Tapi akak sy peminat tegar cerita ni. Memang suka benor dy layan cerita ni...

Ummi Maryam said...

ketinggalan sungguh dgn drama2 bersiri kat Msia..

Rozita said...

lagi drama bersiri? avoid! hehe... pasal selalu tengok pangkal tapi bila sampai hujung lesap...miss manjang..

eza miza said...

layannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop