@ Nak pergi massage plz

Tuesday, October 16, 2012

Sejak ada baby ni badan memang penat. Mana nak layan Amani, layan Ayahnya Ammar lagi, nak kemas rumah , nak study ... Memang lenguh je badan ni. Huhu. Tadi dapat email dari Milkadeal ada pula tawaran body massage yang menarik. RM38 je untuk 2 jam massage, mask mata dan free air. Macam best ni. Dekat sesangat dengan rumah. Boleh ye ayah jaga budak2 ni untuk 2 jam - ikon smile mata kelip-kelip. :P


5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Rozita said...

wah... jelesnya... kalau dekat dah lama kubeli jugak!

Nad @ MamaZN said...

Dh beli? Selamat ber spa ;)

~emi~ said...

Whoaaa...jeles3! Tawaran2 kat milkadel selalunya yg area2 kl..takde kat area batu pahat sini. so agak rugi la..sobsss

ieyda said...

bestnya dpt manjakan dr di spa lps bersalin kan...rasa tenang je

AkmaFaizal said...

ha ah lah..cam murah je. cam nak juga je rase. Nak mencuba pasal Xpernah ke spa..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop