@ SAYS - extra money!!

Friday, October 19, 2012

Kalau korang tak suka berblog tapi rajin berfacebook dan bertwitter. Bolehla join SAYS. Apa kebenda SAYS ni. SAYS ni satu platform penyebaran berita. Banyak la yang boleh kita kongsikan di FB atau Twitter. Paling best ada berita yang bila dikongsi kita akan dapat duit. Contohnya untuk berita macam Basuh Tangan Sebelum Makan dan Sokong Kempen Kanser Payudara ni. Kalau share - akan dapat RM0.20 bagi setiap link. Sapa nak bagi kan?
 
Paling best benda ni kita tak bergantung pada advertisor nak bagi ke tak kita promote iklan. Kalau rajin share - lagi banyak dapat. Ini Ibu punya akaun so far - Ibu baru join dalam 2 weeks. Tu pun kadang rajin kadang malas nak share. Tapi bergerak la duitnya. Yelah semenjak Nuffnang tak sayang kita. Kenalah cari alternatif baru. Tak gitu?


 
Marilah join ramai - ramai. Bukan susah pun. Sehari share satu pun dah ok. Just tekan broadcast dan automatik share - tak perlu nak karang-karang bagai. Nak join - just klik sini - REGISTER JADI AHLI SAYS.

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ieyda said...

dah jd ahli tp xpandai nk wat mcmner..still kosong RM lam tu..hihihiihii

~emi~ said...

KIta dah lama join says...tp baru dpt sikit je...

klu akak x join lg churpchurp, akak join la. ni link nya : http://my.churpchurp.com/bearyblossom/share/churpchurp-invite

churpchurp lebih kurang mcm says jugak. :)

maszmadi said...

jarang2 jugak iklankan says ni, tapi tiap kali iklankan... mesti ada perubahan RM...
alhamdulillah, sikit2 lama2 jadi bukit kan...

Syima Emi said...

kak yana promote sini, tak kena tarik status glitterati nuffnang ke? sebab rasanya says ni pesaing nuffnang...

AkmaFaizal said...

baru2 ni kembali aktif promote says..hehe

Rozita said...

byk tu...saya budak baru belajar...

Rozita said...

mmg menarik kan? baru try seminggu dan share 2 iklan je dah ada rm5!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop