@ Si manis

Friday, October 12, 2012



Siapa si manis? Mestilah amani kan. Amani dah 4 bulan. Dah pandai nangis cembeng bila nampak ibu. Pandai juga ketawa mengekek bila diagah.

Rasa sekejap je 4 bulan. Hari-hari bergolek dengan amani. Nanti dah start pergi lab mesti rindu gile kat amani. Sedangkan bila ammar pergi rumah mil pun ibu still call tgh hari nak dengar suara. Apatah lagi baby ibu yg sorang ni.

Emm sejak dapat amani ni. Ibu memang suka cuci mata bju budak. Banyak pilihan baju gegirl ni. Aksesori pun banyak. Stoking la sepit la riben la. Memang syok je gayakan amani. Hehe.

Terbabas pula bercerita. Oh ya hari rabu ni amani ada follow up kes demam kawasaki dlu. Nak scan jantungnya. Harap bengkak di saluran jantung amani dah pulih. Doakan amani ye auntie2 semua.

Posted via Blogaway

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Ummi Maryam said...

Seronoknya dah besar sket Amani ni..InsyaAllah moga Allah permudahkan setiap urusan & berikan kesihatan yg terbaik buat Amani, Ibu & keluarga. =)

ieyda said...

semoga amani sembuh sprti sediakala..amin

Nad @ MamaZN said...

moga amani tak apa2..

Rozita said...

semoga amani sentiasa sihat... risau bila anak-anak sakit kan?

transformed housewife said...

semoga Amani sentiasa sihat & ceria. Baby akk Husna pun dah 4 bln

along said...

comey la si amani nie... geram tengok..

eza miza said...

semoga semuanya selamat..aminn

~emi~ said...

Demam kawasaki tu demam ape ek? Hihi maaf bertanya..sebab tak pernah dengar :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop