@ Abangnya Pula

Thursday, November 22, 2012

Ingat tak entri nak ambil gambar juga? Supaya adil - last week bila ke Giant - kali ni amik gambar Ammar pula. Tersenyum lebar Ammar. Heh. Baru faham perasaan mama abah kita dulu - nak kena beli untuk semua anak. Beli semua poket sakit, tak beli kat semua, confirm ada yang menangis. Huhu.
 
Kalau dulu pergi shopping complex, Abah mesti takkan naik tingkat atas sekali - kalau dulu tingkat atas sekali selalu jual toys dan ada tempat game. Abah cakap dah tutup. Tapi bila Ibu jengok macam ada orang dan buka lampu. Dah besar baru tau - taktik tak mau naik atas. Haha.
 
P.s: Dulu masa kecil suka juga menangis if tak dapat barang - tapi bukan nangis guling-guling just nangis slow-slow. Pikir-pikir balik memang mengada kan. Huhu.


4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

amboi.. encemnya abg.. :)

Oyis said...

hik2 ammar nmpk happy dah tu..

Ayu Hussien said...

salam..
jom singgah join GA kami ni

http://sweetfreezer.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-sweet-freezer-2012.html

Rozita said...

yeay...akhirnya ammar pulak..hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop