@ Al-Ikhsan Jumbo Warehouse Clearance 2012

Thursday, November 1, 2012

Ayah memang suka pergi Al-Ikhsan. Maklumlah peminat sukan. Nak beli kasut bola kasut joging dan banyak lagila. Jadi bila Al-ikhsan buat jumbo warehouse sale wajiblah Ayah pergi kan.


 
Ayah ajak Ibu pergi pagi tadi tapi Ibu bz. Jadi Ayah pergi sorang je. Tapi nasib baik Ibu tak pergi. Kenapa? Haa tengok ni..
 



 
Ramai kan orang. Ini komen dari Ayah pasal Al-Ikhsan warehouse sale:
  • Orang sangat ramai. Mula-mula tak dikawal. Jadi sangat pack. Tapi kemudian mereka limitkan bilangan orang yang boleh masuk setiap kali. So ok sikit. 
  • Barang banyak - ada kasut, baju, seluar, stoking, bekas air, bola
  • Harga kebanyakannya diskaun dalam 50-60%. 70-80% pun ada tapi tak banyak.
  • Ada juga happy hour contohnya jersey yang RM250 dijual RM50 je
 
Kesimpulannya: Berbaloi pergi. So apa lagi. Sales sampai Ahad ni. Happy shopping!
 
Eh lupa pula. Ayha beli apa? Ayah beli kasut joging Nike RM120 (harga asal RM300), seluar (50%) dan baju (70%). Ayah cakap ramai sangat orang tak sempet nak belek barang lain.
 
 
Err kasut yang belakang tu ye. Shy-shy cat pula Ayah ni. Kasut depan tu kasut lama yang lekang tapaknya.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anonymous said...

ak tertipu... Balik umah, kopek harga asal RM69... Diorng ltak harga RM99 diskaun 60%.. Kebnyakkan kasut pun sama jg.. Patern lama.. Old2 skol semuanyer, kalo korang pergi, korang akn perasan, smua patern sama.. Bleh agak korang beli time jumbo sale.. Nasib baek ak dpt beli kasut basketball.. Satu jer tinggal(cun beb).. RM429 diskaun 80%... Dlm lngkungan RM84++.. Ikut nasib, kna buka mata sebesar- besarnyer..

akuzle ayu said...

Gerun tgk org. Lom tgk parking.. Huhu

MamaAliya said...

wow,giler kentang.ramainya orang..tabik spring pd yang sanggup redah. :-P

Rozita said...

selalu jualan mcm ni kena alert sikit.. kadang2 harga tu tak betul sangat pun..

psstt..patutla ikat getah ye..

Juragan_IT said...

sbnarnya harga yg tag kaler merah , ungu , hijau tu smua yg btol... yg oren tu harga after less di oulet.. kerana separuh dr brg2 dsitu di ambil dr outlet2 al-ikhsan.. jd harga yg dah kopek tu nampk murah sbb after less di kedai... discount brg2 di jumbo sales ni (harga asal - discount) bukan yhg dah diskaun di diskaun lg...ape2 pon ok la still murah dan smua barang2 mereka di bawah harga kos al-ikhsan beli... di sini tiada sorang customer pon rugi ... smua untung... al-ikhsan hanya buat utk clearance stock2 lama bagi mereka upgrade barang2 di kedai dgn barang2 baru....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop