@ Contact Form - For Blogger

Sunday, November 11, 2012

Selalu tinggalkan email untuk dihubungi - tapi selalu ada masalah email masuk spam. So untuk lebih organize dan efisyen - Ibu embed online contact form. Dulu dah pernah buat tapi link broken pula. Kali ni Ibu guna contact form dan juga order form dari http://www.123contactform.com/.



Mudah je nak isi. Ada step by step. Kalau korang nak cuba - bolehla explore ye. Ini Ibu punya Contact Form - apa-apahal just isi di sini ya - kat sidebar kiri.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

ini untuk orang buat business sangat bagus...

Rozita said...

dah isi aritu...cam senang je kan...

ieyda said...

kene wat bisnes dl baru ieyda leh join nie..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop