@ Coway - Battery-Powered Bidet

Thursday, November 15, 2012

Ingat tak Ibu cerita pasal dapat invitation untuk cuba Coway - Battery-Powered Bidet dari Real Women Real Voices . Last week, Coway datang buat pemasangan Battery-Powered Bidet. Mudah je nak pasang rupanya. Less than 15 minutes dah siap.


 Ini kotaknya


Bila dibuka
 

Mula-mula cabut yang lama
 

Kemudian pasang yang baru
 




Tadaaaa. Senang je. Battery-Powered Bidet ni pakai bateri biasa je. Jadi boleh beli di kedai biasa je. Mengikut orang Coway tu, bateri tahan ikut penggunaan. Selalu dalam sebulan ke tiga bulan.

Lepas pasang apalagi, kita test la kan. Mangsanya tentulah si Ammar. Heh. Ammar memang sangat excited. Bidet ni sesuai sangat untuk budak yang tengah toilet train. Dia boleh tekan button dan basuh sendiri.


Muka cuak mula-mula tu - sekarang asyik bagi alasan nak pergi toilet

Maklumlah bidet Coway ni banyak button boleh tekan. Macam toilet kat jepun tu. Ada button nak keluarkan air dari depan dan belakang. Boleh juga ekjas tekanan air. Nak tahu detail - klik sini.
 

Tapi jangan risau. Selamat digunakan. So far dah guna seminggu. Memang best. Senang nak guna. Bidet ni bagus untuk orang yang baru lepas bersalin, orang tua dan juga kanak-kanak. Nak cuba just contact Coway k.


7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

pnsusu said...

Wahh x sabar juga nak cuba..waiting for installation

Mama Zharfan said...

nampak menarik gak :)

Allene said...

betul.. bgus tuk orang pas bersalin... nak cuci tak payah kangkang... tp kena bukak air slow... nnt terkejut plak tetiba air kuat... ;)

Amira Fairul said...

syoknya dapat try benda ni. untung ibu!

Rozita said...

wah...dah mcm toilet hotel mewah je...hihi...harga dia camne ni yana?

Oyis said...

kalo cebok lps buang air besar pon ok x? jarang guna bidet ni (kat hotel pon even).

anjang said...

Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

Harga RM 500 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop