@ Gear 5

Thursday, November 29, 2012

Sekarang Ibu tengah semangat siapkan thesis. Tengah finalizekan sistem untuk system evaluation dan pada masa yang sama membaiki bab-bab yang telah dikomen penyelia. Sukarnya nak finalize everything. Rasa macam nak masuk Doraemon punya time capsule. Satu minit di luar sama dengan satu jam dalam capsule. Mesti cepat habis thesis ni. Huhu. Ni baru nak taip satu ayat-si abang panggil, baru nak sambung si adik menangis. huhu.



Susah juga nak menulis dan menerangkan apa dalam otak ni. Semua benda dah ada dalam kepala ni tapi nak tulis tu - ehmmm sangat mencabar. Paksa diri juga nak buat sebab next semester dah ada syarat baru kat UM ni - nak submit tesis kena ada 2 ISI papers accepted. Hoho - bukan mudah tu ye. Makan masa yang panjang. Kalau boleh nak elak. Huhu. Doakanlah ye Ibu sempat siapkan semua. Ya Allah permudahkanlah urusanku dalam menyiapkan tesis ni. Amin.

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

isabelle frankly said...

semangatttttt

Allene said...

bgusnya ibu... lin nak sambung degree pun tak larat :(

Oyis said...

all the best. i feel ur pain (sbb mmg tgh sama 2pecut nak submit thesis ni). we can do it!

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

gud luck!!

Rozita said...

seram tengok gambar kartun yg last tu...struggle kan belajar dan ada anak kecik..?

Dalin said...

Semoga dipermudahkan buat ibu@kak yana!! mmg bukan senang.. tapi Allah sentiasa bersama ibu.. U can do it!! :)

BabyIbu said...

Tq semua. Itulah kena pecut sikit. Chayokkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop