@ Produk milk booster

Thursday, November 1, 2012

Sejak kebelakangan ni susu sedikit merudum. Ada kawan Ibu cadangkan produk milk booster daripada Lunatots. Nama produk ni The Milk Story Chocolate Drink.
 
 
Minuman coklat Lunatots ni campuran kisaran halba membantu merangsang pengeluaran susu badan. Ianya sesuai untuk ibu dalam pantang dan menyusukan anak. Paling penting rasanya sedap. Hot chocolate gitu. Yummy.
 

 
Sekotak ada 10 peket. Harga sekotak rm29.90 + postage rm7. Berminat? Boleh hubungi terus Fazleena - 0122642304 atau fb leensyasya@yahoo.com. Untuk sekitar Melaka boleh self pick up area Peringgit, Jusco Air Keroh dan Jasin.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nor Suhaila Jamain said...

kak yana, nak tunggu akak punye testimoni utk milk booster ni.. hehe

Nor Suhaila Jamain said...

nak tengok testimoni kak yana dlu baru try... hehe

ieyda said...

nak try cari lah kt area putrajya ni...suka coklat..

✿.。M.C 。.✿ said...

oowh.. first time dgr milk booster dr coklat.. bukan ke coklat dr sumber kafein.. kafein lak sumber merencatkan produksi susu.. ermm confused.. da try ke? mcm mane result? memberansangkan x? ehh.. terbyk ty pulak.. hihi

Lynn Hamzah said...

nanti boleh la cuba bila dah bersalinkan anak ketiga...niat nak menyusukan baby sampai usia 2 tahun...insyaallah...

Rozita said...

review camne? ok tak? badan ada bau halba tak? hihi..

Raihana Rr said...

choc flav... sedap nie... suke suke

Anonymous said...

aritu pernah tanya tanya psl produk milo/vico yg berasaskan koko la..katanya coklat takde kafein..emm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop