@ Share the Softness Contest with Kleenex® and BabyIbu

Friday, November 2, 2012

Kali ni BabyIbu buat contest anjuran bersama dengan Kleenex. Selain korang berpeluang memenangi hadiah yang menarik, setiap penyertaan korang juga merupakan satu sumbangan ke Make-A-Wish Malaysia. Bagi setiap penyertaan Kleenex® akan menyumbangkan RM10 kepada Make-A-Wish Malaysia. Haa kira dua dalam satu. Sambil join contest sambil beramal. Contestnya mudah saje

  1. Buat satu entri bertajuk Share the Softness Contest with Kleenex® and BabyIbu.
  2. Letak satu gambar yang menggambarkan saat-saat Kleenex anda. Tak kisahlah gambar mak dan anak ke, adik dan abang ke. Contoh macam kat bawah.
  3. Dalam entri mention pasal contest ni dan masukkan link contest BabyIbu dan Kleenex®.
  4. Tinggalkan link entri penyertaan anda di entri ini.




Apa hadiahnya? Hadiahnya menarik sekali iaitu


Hadiah Utama x 2
 
Sebuah Bag Envirosax dan Hamper Kleenex

 
Hadiah Saguhati x 5
 
 FM Paris
 
Tarikh Tamat
 
30 November 2012
 
Ha contest mudah je kan. Hadiah pun best. Paling penting kita beramal sambil join contest. Mari sertai beramai-ramai ye. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yang paling mencuit hati.
 
Selain daripada itu, Kleenex® juga melancarkan Pek Perayaan Kleenex® Share the Softness Edisi Terhad yang ditambah satu kotak percuma untuk dikongsi bersama! Ia juga direka eksklusif dengan watak Disney kegemaran anda dalam warna merah dan hijau yang menceriakan! Ammar pastilah suka Mickey Mouse :).  
 
Dengan Kleenex®, anda, keluarga dan orang tersayang pasti mendapat kelembutan dan kekuatan yang tiada tandingannya dari jenama tisu muka No 1 di dunia. Pek perayaan baru ini boleh didapati bermula dari penghujung bulan November eksklusif di cawangan pasaraya Tesco seluruh negara pada harga jualan RM12.60.
 
 Juga, jangan lupa melayari laman Facebook Kleenex® Malaysia – www.facebook.com/Kleenex.Malaysia untuk pengumuman promosi akhir tahun yang lain!
 
 

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Rozita said...

nak join... tapi nanti ambil gambar dulu ye..

Mama Zharfan said...

kalau me sempat snap pic me join lah heheh sbb boleh beramal gitu :)

BabyIbu said...

Jemput join ye. Itulah sambil beramal :)

Raihana Rr said...

nak join gak. tapi pic lom ready

Nad @ MamaZN said...

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/11/share-softness-contest-with-kleenex-and.html


bleh anta byk entry tak?

BabyIbu said...

ya. boleh aje.

AkmaFaizal said...

wah...nak join samalah..kena cari tisu tu dulu n snap2 pic.. :)

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

cuba nasib di sini ..

http://giler-contest.blogspot.com/2012/11/share-softness-contest-with-kleenex-and.html

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2012/11/share-softness-contest-with-kleenex-and.html

Raihana Rr said...

ok picture udah ready..

me join jugak..

http://cahayahana.blogspot.com/2012/11/share-softness-contest-with-kleenex-and.html

Nad @ MamaZN said...

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/11/share-softness-contest-with-kleenex-and_27.html

Liza said...

Liza dah join http://adammz.blogspot.com/2012/11/share-softness-contest-with-kleenex-and.html

Rozita said...

dah siap!

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/11/share-softness-contest-with-kleenex-and.html

Raihana Rr said...

tak sabar nak tunggu result...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop