@ SKII Festive Set

Monday, November 12, 2012

Inilah akibatnya bila gaji masuk awal. Nasib baik share. If tak, mau awal bulan depan kena start puasa shopping. Err boleh share ke? Heh. Festive set SK2 ni full size dan besar. Kalau Ibu pakai sorang memang setahun tak tentu habis. So bila share memang jimat banyak. Heh.
 
 

 
Maklumlah nak muka flawless gitu. Tapi kan yang Ibu noticed. Orang yang berkulit cerah/putih. Memang cepatla nampak flawless and pinkish. Bagi yang kulit Melayu cam Ibu ni takdelah cepat sangat. Tapi alhamdulillah kulit getting better. Ada beza la sebelum pakai dan sekarang. Muka dah tak berminyak dan nampak maintain walau tak make up - ayat perasan ni.
 
Masa pantang dulu, walau 2 bulan tu tak pakai pun just cuci muka je - takde masa nak tenyeh muka sebab sakit lain lagi banyak nak layan - huhu. Tapi muka maintain la. Still tak berminyak dan takdelah ada beza sebab stop guna sekejap.
 
Tp memang berbaloi la walau reganya memang alahai. Tapi if kena caranya takdelah mahal sangat. Kena guna skill time dan money management. haha. Tu lain entrilah ye. Oh ya kali ni Ibu beli SK2 revival set. Ini set anti-aging. Maklumlah dah umur 30 ni. Kedut pun nak keluar kan. Heh. Konon ni payung sebelum hujan la kan. Huhu.


SK-II Revival Set

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Lynn Hamzah said...

share ler brp harganya...

ieyda said...

best ke pakai SKII ni?berapa rm set yg nie?mesti mahalkan

BabyIbu said...

ini RM1018 :)

Allene said...

ibu.. betul tu, share la harga... da lama berkenan sk11. tp seram ngn harga dia...

BabyIbu said...

mmg seram. huhu. tapi kalau nak test boleh beli set yang RM199 tu. Try pakai tu dulu. Nanti br tambah sikit2. takut beli mahal tak sesuai pulak

Allene said...

trial set 199 ye? murah jugak la tu... nnt lin cari la.. :)

Rozita said...

huhu.. nak beli pun gigil2 kena bayar? RM1k? wah? tester set pun dah RM199 wahhhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop