@ Thepoplook

Friday, November 16, 2012

Rasanya memang ramai peminat setia http://www.thepoplook.com/ ni. Ibu je tak pernah beli. Maybe sebab Ibu bukan fan printed design. Selalu memang suka beli plain je. Tadi masa dok sangap2 kat lab. Menahan mengantuk dalam kesejukan lab. Ternampak thepoplook update keluar kat FB.
 
Apa lagi. Tangan mula la menekan. Dah menekan tu apa lagi mulalah membeli. Tak pasal-pasal Ibu dah tershopping di Thepoplook. Bolehla nak tengok material dia macam mana. Harga dia bolehla. Tak mahal sangat walaupun taklah murah sangat. Kena tunggu tengok material dia ok ke tak. Untuk first time ni Ibu beli baju bawah ni:
 
 


 
 
Huhu. Memang sekarang ni, dok depan PC tak bergerak pun duit habis kan. Heh. Tapi tetiba mood kembali semangat nak study - alasan la sangat kan. Haha. Oklah sambung study. :P.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

hahaha.. perempuan kan.. pantang nampak mesti nak clik2...

misshannajr said...

cantik!! patut org tu terberkenan hehe..

Lynn Hamzah said...

baju-baju kat poplook memang cantik2...

Amira Fairul said...

mmg betul pun, duk depan pc pun duit melayang. kita orang pompan ni payah sikit kan nak control.. tapi saya boleh window shopping je lah skrg ni.. huhu

Rozita said...

hihihi..alasan baik tu... tapi yg bawah tu camne nak breasfeed ye?

Oyis said...

cantik2 yg yana pilih ni... setakat ni tgk org order mmg lawa2 aje design nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop