@ Esok dah 6

Wednesday, December 5, 2012

Esok Amani dah 6 bulan. Sekejap je. Esok Amani dah boleh makan. Memang suka gamaknya. Sekarang ni asal tengok orang makan je meleleh air liur. Siap nganga2 mulut dengan harapan orang suap. Huhu. So far kalau tengok milestone Amani dah ok - cuma duduk sendiri je tak boleh lagi. Tapi kalau bagi duduk/berdiri memang suka je die. Hehe.
 
Masa Ammar dulu rajin check milestone - tapi time Amani Ibu dah macam takdela nak check-check sangat. Asalkan sihat dan cergas alhamdullilah. Tadi teringat tu yang google milestone. Alhamdullilah so far so good.

 

Gambar Amani dan Ayah. Amani sibuk capai tu. Ada hati nak masuk mulut. Ibu dok seriau kena muka die je. huhu.


3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

yeah.. da boleh mkn... ;)

Amira Fairul said...

comelnya Amani! guna tu nak kasi kenyang cepat ya Amani..

Rozita said...

lepas ni mesti jadi booollaattt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop