@ Keranamu FB

Monday, December 31, 2012

Banyak betul sale sekarang ni. Year End Sale lah. Lepas ni New Year Sale pulak. Memang mengugat iman betul. Ibu takde pergi shopping complex pun - sebab takde apa nak beli pun kan. Kalau pergi tawaf wajiblah ada yang dibeli. Yelah sale sekarang 50%-70%. Memang berbaloila sebenarnya nak beli apa-apa.
 
Tapi bila fikir - takdelah benda nak beli sangat pun. Baju dah cukup. Toys dah terlebih :P. Konon-konon tak nak membuang duit maka takdelah Ibu rajin sangat nak pergi jejalan kat The Curve ke OU ke. Tapi..
 
Tapi end up ada juga yang sangkut. Semuanya sebab tetiba sale tu keluar kat wall FB. Haha. Bila dah keluar kat FB tu, mula la klik. Kang klik-klik terus teruja nak beli. Tangan laju je nak beli. Kalau g kedai tu Ayah selalu sound - pakai ke? bukan dah banyak ke? Tak cantik pun, biasa je. tak payah la beli. So insaf sekejap. Tapi kalau beli online ni - paham-paham jelah. Hehe.
 
Apa yang Ibu beli? Heh. Baju kurung dua lai dari Asylla. Tudung Najjah, baju Ammar n Amani. Huwaa. Tapi Ibu beli memang murahla. Berbaloi-baloi gitu. Heh kena masukkan satu azam baru la untuk 2013 - kurangkan online shopping. Boleh ke? Ahaks.
 
 
 

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

same with me.. :( 1st day gaji, sibuk pilih barang nak beli online.. :D

Oyis said...

hujung thn je yana. kalo mmg harga durian runtuh, terpaksa la pejam mata hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop