@ Meriahnya Birthday Party

Tuesday, December 11, 2012

Hari Ahad Ibu pergi ke birthday party anak kawan Ibu. Kawan Ibu dari sekolah menengah di Kelantan. Memang meriah jumpa bestpren. Ammar pun suka sebab dapat jumpa kawan.



 

Ops kantoi. Ibu siap tapau kek bawa balik. Sebab masa Ibu dah nak balik baru potong kek. Tapi sebab kek red velvet punya pasal. Tebalkan muka tapau. Hehe.
 
Memang best sangat. Paling Ibu suka personalize item party. Ini kawan-kawan Ibu yang buat sendiri - SugarLova team. Diorang buat Ballon Decoration - dengan personalize hiasan macam kapal terbang kecik yang sangat kiut.
 

 


 
 

 
Cantikkan? Buat sendiri tau semua tu. Memang creative. Kalau korang berminat nak buat birthday party ke decoration tuk event ke - boleh contact diorng terus.

 
atau
 

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

wow.. cantik2 la hasil tgn dia... sure meriah party tu

Allene said...

menarik la... sangat teruja. da la tgh sibuk planning bday anak ni.

BoNDa.... said...

wow kreatifnyer.....cantik....

Rozita abd rahman said...

rajinnya...tak pernah lagi buat birthday party...

Raihana Rr said...

meriah nya birthday party nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop