@ Oh Anura Zain

Sunday, December 23, 2012

The only singer yang boleh membuatkan Ibu teruja seperti bebudak ialah Anuar Zain. Dari muda remaja memang minat sangat. Bila Ibu tahu Anuar Zain nak buat Konsert Mega - Tiga Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari, teringin sangat nak pergi. huhu. Tapi nak buat macam mana - time nilah time paling getir dalam study. Harapnya nanti die keluarlah DVD ke apa - even tak feeling macam tengok real live pun - at least boleh tengok kan. All the best Anuar Zain!!



Nak pergi tengok? Sila la klik sini untuk beli tiket. Kalau ada pergi, kem salam kat Anuar Zain ye...

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

misshannajr said...

anura zain ke anuar zain hehe..excited punya pasal sampai salah eja dah dia heheh

Raihana Rr said...

handsome nye anuar zain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop