@ Perfume kegemaran?

Friday, December 7, 2012


Korang pakai perfume? Ibu pakai tapi taklah wajib. Bila teringat je or bila pergi jalan-jalan. Ibu suka bau floral-fruity. Untuk harian selalu pakai Victoria Secret - Sweet temptation. Sayangnya aroma ni dah discontinued. Kat rumah ada sebotol lagi - lama punya - beli borong sekali 3 botol dulu.


Sweet Temptation  Victoria`s Secret for women

Satu lagi Ibu suka jenama Body Shop - Dreams Unlimited. Beli murah pesan kat kawan dari UK dulu. Ini pun kadang-kadang pakai. Beli sebab nak gantikan perfume atas tu.

Dreams Unlimited-The-Body-Shop.jpg


Masa kahwin dulu hantaran Ayah belikan Clinique Heart. Besar punya. Bertahun pakai baru bulan ni habis - ke dah expired haha. Baru ni pergi cari dah takde rupanya Clinique Heart. Ada Clinique Happy Heart. Bau lebih kurang beli jelah. So target beli ni next time. Ganti-ganti dengan body shop. Heh. Ha tu senarai perfume Ibu. Korang suka perfume apa?


Clinique Clinique Happy Heart

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Rozita said...

sukar angel star.... pun sama bertahun baru abis...

Allene said...

lin pkai dream unlimited tu je... itu pun hadiah hantaran masa kwen, tak abis lg.. ;D

Mama Kembar 3 said...

I love VS too! fevret buat basahan i.e. pakai kat umah & top up berpuluh kali kat opis - Victoria Secret's body mist scent lost in fantasy, pure seduction & sheer love.

jln jln & work perfume - Black XS, best!

Oyis said...

plg faveret gucci envy me. ralph lauren punya koleksi pon suka jg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop