@ Survey?

Friday, December 14, 2012

Rasanya memang ramai di luar sana yang tak suka jawab survey. Mesti akan mengelak dari terlibat dalam jawab survey. Ye tak? Tapi bagi kami dalam komuniti research ni sangat faham kepentingan survey tu. Betapa susahnya nak cari orang nak jawab survey. Betapa pening bila responden tak cukup untuk buat analisis.
 
Sebab tulah kalau ada orang nak buat survey - Ibu rela hati membantu. Tak kira la tepi jalan ke kat supermarket ke. Ibu mesti stop dan tolong isi. Apa salahnya membantu kan - just spend sedikit masa dan idea - bukan kena keluar duit pun kan.  

Ibu sekarang pun sebenarnya dalam fasa kumpul data. Tengah buat system evaluation. Tapi domain Ibu specific sikit jadi tak dapat nak minta tolong korang. Huhu. Tapi tadi kawan Ibu minta tolong buat survey untuk PhD die. Domain die Malaysian Women. Jadi pasti ramai boleh tolong. Harap korang sudilah tolong jawab survey kawan Ibu ni ye. Insyaallah bila kita permudahkan kerja orang, nanti Allah tolong permudahkan kita pula. Amin.

klik bawah link bawah ni untuk jawab survey

Survey of Online Health Information Seeking Among Malaysian Women

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

btul tu ibu... mmg mls nak buat servey... sbbnya soalan dia kadang2 berbelit. bila kena buat gak. play safe je la. tanda tengah2..

Oyis said...

seboleh2nya kita cuba buat survey, sbb adat researcher, hari ni kita buat survey org, hari lain kita plak perlukan respondent. utk yg study kali ni pon, kita perlukan human particpants gak, mmg susah hati selagi x capai number of respondents yg diperlukan

Raihana Rr said...

saya dah jawab survey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop