@ The best Nursing Bra

Wednesday, January 9, 2013

Owh menyepi pula sekarang. Tengah sibuk writing. Macam zombie je rasa ni. Tidur tak betul. Ni rehat jap before start balik keje. Just nak share nursing bra feveret. memang best sangat pakai. Semuanya dari Fabulous Mom. Ibu pernah try beli masa pantang. Tak sangka memang sedap dan selesa. Yelah kena la beli nursing bra ya bagus tuk support. Masa Ammar tak pandai, main belasah je.

Ada dua jenis yang Ibu cuba. Kalau malam or hari cuti Ibu suka pakai Fabulous Mom - Sarah Nursing Sleep Bra. Selesa sangat.

 
 
 
 
 
Kalau hari pergi keje tu suka yang Fabulous Mom - Kelly Padded Nursing Bra. Cantik dan kain sedap.
 
 
 
Sekarang tak sale so harganya dalam RM30++. Kalau tunggu sales (sekarang kan selalu sale) - dapat la harga RM20 lebih camtu. Oklahkan. Hehe. Orait nak sambung buat keje balik. :P

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kinna said...

yes betul...pakai brand lain tak sesedap fabulousmom pny br4... hrtu saya borong 5-6 helai sbb bila pakai rasa supportive gile :)

Cik (Puan) Fizza Lovalova said...

Google2 psal nursing bra susah nak jumpe. thanks for the info n the review :) xyah nak survey2 lg dah..

maybe nnti dah prtngahan 3rd trimester baru nak beli sbb xpndai nak agak saiz lg...hehe

apple_lady said...

kalau nak beli nursing bra dengan harga promosi boleh singgah blog saya ye..

http://applelady87.blogspot.com/2013/06/fabulous-mom-bra-promotion.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop