@ Body Cantik dengan Spanx

Saturday, January 12, 2013

Heh tajuk memang tak tahan. Sebenarnya mencari-cari benda yang boleh membentuk balik badan selepas bersalin. So far dah ok cuma spare part sikit-sikit tu sakit mata pula tengok. Nak try Premium Beautiful tak mampu, so ada kawan cadangkan beli Spanx. Ibu beli Spanx ni online.
 
Sebenarnya baru dapat minggu lepas. Memang sedap pakai. Ibu beli yang ni In-Power™ Line Super Higher Power.
 

 
 
Meh tengok gambar sebenar. Kain die memang sedap pakai. Nak basuh pun senang. Gigih nak kena pakai selalu ni nak kasi perut kempis :P.
 
 
 
 

 
Siap ada lubang kat bawah - err untuk buang air. Tapi sungguh tak munasabah. Orang putih boleh la kot. Heh. Tunggu lagi sebulan dua Ibu akan review balik ada kesan tak.

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

ramai dah try ni ..kita pun cam nk sambar je pas banak no.3 ni lemak cam susah sgt nk cair hehehe ..
mahal ke?

Min Aina Ila Aina said...

Menarik. Harganya? dan kalau tak beli online mana nak dapat ye.

BabyIbu said...

Ini beli hari tu Dalam RM185. Pesan pada kawan. Sekarang tak sale. Tunggu sale le baru murah. Die ada banyak jenis tau. Ada murah n mahal.

Anonymous said...

beb... tangs one utama pun dah ada spanx. i saw power 916 ke 925 tu lah dalam rm139 and rm169.
for me agak competitive jugaklah pricing nya. kalau i tak salah tgk la. :)

-radd-

Dira said...

Rasanya spanx hanya untuk sembunyikn lemak2 yg terbonjol. Bukan untuk slimming. Pakai byk kali pun mmg takkan kurus. Only for temporary nampak slim shj. Ramai yg salah faham.
http://whatever-ville.blogspot.com

Lin Azlina said...

sdg mengusha untuk menggunakan spanx ni sbab nak akwen da..hehe.. spare tyre byk dah kuar ni..aishhh

Poist-en Ivy said...

I agree dengan Dira. I am familiar with Spanx and what it does but I am looking for more reviews and price comparisons. Ramai yang salah anggap that Spanx akan membantu dapatkan bentuk badan ramping macam PB. That is not what Spax does. Spanx cuma membantu kecilkan badan agar nampak cantik bawah pakaian je. Pakai la sampai rabak pun, badan takkan jadi slim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop