@ Borong Tudung RM10 di Ariani

Monday, February 25, 2013

Satu lagi kedai tudng yang dekat dengan rumah. Dulu memang suka beli tapi sejak harga makin naik dah kurang sikit. Tapi selalu la dapat msg dari Ariani bila sales. Lepas pergi beli shawls di Al Humaira. Terus singgah Ariani.
 
Kat sini tak ambil gambar pun. Ramai sangat orang dan padat kedainya. Niat di hati just nak tengok je. Tapi sekali boleh pula ada tudung dijual harga RM10. Mula-mula jeling je - selalu kan tudung yang dilelong mesti biasa-biasa je. Sekali Ibu belek - eh elok tudung ni. Kalau dulu jual - RM30-40 juga lepas sale. Jenis kain lycra tu.
 
Ibu pun apa lagi. Mula memilih. Banyak saiz S - tapi Ibu tak ambil banyak sangat sebab dah banyak tudung jenis ni. Ibu beli warna hitam - sebab yang lama dah lunyai. Lepas tu borong untuk bagi Mama, MIL dan kat mak cik. Hehe. Puas hati sebab kain die cantik. Oh ya kalau nak beli, try dulu sebab kadang-kadang walau sama jenis tapi bila pakai lain2 pula potongannya.
 
Sale ni sampai 3hb 3 2013. So sempat lagi korang nak terjah. Better awal sebab last sale pun ada juga singgah tapi yang RM10 memang tinggal yang tak best sangat. Ini Ibu jumpa banner die.


 
Ini pula yang Ibu borong - sape ada kad Ariani jangan lupa bawa. Ada extra 5% diskaun. :)
 
 

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nieyl said...

wah~nieyl pun tgh kumpul duit..nak pegi borong tudung kat gudang tudung kat PJ..hehehe~

Qashmere said...

Semua butik Ariani ke ... nak pergi lah mana tahu ada yang berkenan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop