@ Rindunya

Wednesday, February 13, 2013

Rindunya nak berblog. Sekarang tengah berjuang. Berjuang untuk siapkan PhD yang satu. Perjalanan yang tinggal sikit tapi serasa makin panjang. Kena fokus itu sebab sekarang jarang benor berblog.
 
Kejap lagi ada meeting ni so just quick update je k:
  • Contest BabyIbu - Insyaallah minggu depan akan anjurkan satu contest. Contest yang simple je. Tunggu ye.
  • Family - Alhamdulilah. Selain Ibu yang rasa ala-ala macam Zombie - Ammar dan Amani semuanya sihat. Ammar dah boleh membaca sikit-sikit dan Amani semakin aktif.
 
Insyaallah lepas ni akan mula aktif balik. Bila tak berblog rasa macam tak best pula. Banyak benda nak cerita cuma bila otak fikir pasal study, terus takde mood. Heh. Blogger list pun tak sempat nak install balik. Kena install minggu nilah. Sebab lama benor tak blogwalking. So pada sesapa sudi nak share link jangan lupa tinggalkan blog link anda ye. Nanti boleh jengah-menjengah :P.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

ibu, hadiah da sampai... thanks.. =)

yatie chomeyl said...

sikit je lagi tu yana, bertabahlah..insya Allah kejayaan duk melambai2 di hadapan :)

BabyIbu said...

yatie chomel - tahniah atas kejayaan. tak sabar nak ikut jejak :)

shark said...

master saya dah habes..ada rexeki insyaAllah nak jugak sambung PHD

eedazz zed said...

Yana, berminat nak join as a sponsor..cadangnya telekung lycra warna (bole tgk kat www.beautysigne.blogspot.com)
RM130 termasuk postage =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop