@ Helmet Baru Ammar

Thursday, March 7, 2013

Sebelum ni Ammar pakai helmet budak-budak je sebab helmet yang standard tak muat - tengok link helmet Ammar masa kecil. Sekarang Ammar dah besar, so Ibu carikan helmet yang betul dan ada cop SIRIM punya. Meh tengok sikit:
 




Nama helmet ni LTD VTEC Junior. Harga Ibu beli RM50 termasuk visor. Rasa lebih selamat. Yelah Ammar kan selalu naik motor dengan Ayahnya kalau pergi main bola tau pergi umah MIL.
 
Ada pelbagai warna - so bolehla tengok untuk anak anda. Belilah satu. Ibu paling seriyau bila tengok budak-budak tak pakai helmet. Lebih-lebih kalau kat highway. Huhu.
 
 
 

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Puteri Satu said...

heheh cute je dia pakai helmet tu...

aimaniman said...

Smart aar pakai helmet, tp kalau pakai helmet pun tp naik motor berempat .. seriau juga kannn

Min Aina Ila Aina said...

Nak kena belikan satu untuk sofiy jugakni..yg lama ni dah uzur..tak safety dah. Tapi tu la takut size tak sesuai. Ade ke size utk budak 4 tahun ye.

Hati Ema said...

nak beli gak ne.... yasmeen hari hari ckp nak helmet kanak kanak walau tak selalu pun naik moto

Elyn Sani said...

Wafiq masih setia dgn helmet hijau i yg beli dgn u dulu. Tp pakai masa main scooter je la. Moto we all x de hhehe

Drama Mama said...

sama macam helmet irfan! dia pun naik motor gi school everyday so beli yang selamat skit :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop