@ Tersangkut Sudah

Tuesday, March 26, 2013

Ayah la ni install kat HP Iu. Terus tersangkut. Sangkut apa? Ni ha game Candy Crush Saga. Tapi bagusnya benda ni die ada lifetime. So kita takkan boleh ngadap lama-lama. Kena tunggu setengah jam untuk dapat life balik. Huwaa. Korang main? Ibu tak le mengadap sangat. Kadang2 je main bila ada masa - baru dok merangkak Level 38. Tapi bila sangkut level - sabar jelah. Hoho.




3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

atfina said...

oh babyibu !!! i was about to blog the same!! hahaha... got addicted with this game.. tp i tersangkut kat level 29...aiyoo dah beratus ratus kali try dah...tension! yes you are correct, nasib baik kena tunggu setengah jam nak dpt life balik...kalau tak dok ngadap ajerla x buat kerja lain... hahah..

Nieyl said...

serius...main game nie mencabar kesabaran....hihihi~ nieyl x lepas2..geram aje rase nyer... :)

karipapsayur said...

level 65. Mau nak dekat seminggu sangkut kat sini. Xda cheat code ke? Geram sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop