@ Last Day!!

Tuesday, April 30, 2013

Hari Terakhir!!
 
Satu helai RM23 sahaja!!!
 
Beli 3 FREE postage!!
 
Berminat - Email babyibu@gmail.com
 
 Preeti Kibo
 
 
Blue Ship
 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Available

 
Pink Floral
 
Sold out

 
3pc Red Car
 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Available

 
Pink Bear/Ballon
 
9-12M - Sold
12-18M - Available 
18-24M - Sold

 
Pink Cat
 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Available

 
Pink Fairy
 
9-12M - Sold
12-18M - Available 
18-24M - Sold

 
Purple Butterfly
 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Available


Green Car
 
3-6M - Available
6-9M - Available 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Available
 
 
Grey Giraffe
 
3-6M - Available
6-9M - Available 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Available

 
Grey Car
 
3-6M - Available
6-9M - Available 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Sold
 
Pyjama GW
 
 
Blue Whale
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available
 
 
 
Blue Owl
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Sold
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Sold

 
Blue Cool
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Sold
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available

 
Brown Lion
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available


Green Cat
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Sold
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available
 
 
Green Giraffe
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Sold
110 (4T) - Available
120 (5T) - Sold
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available

 
Baby Peach
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Sold

 
Baby Bear
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available
 

 
Baby Red
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Sold


Peach Bear
 
 
Size:

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available

@ Marianna Pascal

Monday, April 29, 2013

Kenal siapa Marianna Pascal? Tak kenal - cuba tengok video ni. Very interestinglah :)



 
Menarik kan? Kita ni Melayu pun terikut cakap local English Cina - mesti suka nak add lah lah kat belakang ayat. No lah. Ok lah. :) Tersenyum Ibu tengok video ni. Heh.
 
Satu lagi memang betul kita suka cakap ringkas/pendek dengan harapan orang faham. Guna keyword je gitew. Hehe. Ada foreigner kat lab ni tunjuk dan tanya Ibu kenapa Malaysian cakap macam ni. Ibu kata - I don't know lah. :P. Terus tetiba semangat nak betulkan percakapan English yang suam-suam kuku ni. Takpe hari-hari cakap dengan foreigner - practice makes perfect - tak gitu?
 

Ibu siap pergi beli buku die. Siri English Fast & Easy. Bagus untuk penggunaan seharian. Untuk Ibu dan Ammar. Satu hari hari ajar Ammar satu penggunaan - maca contoh kat bawah tu. Recommend sangat pada korang. Boleh p cari kat MPH ya :)
 
 




 
 

@ Pelancaran Dugro 5-Power Nutri

Pelancaran Dugro 5-Power Nutri ni berlangsung 10 April lepas. Baru sempat nak update cerita. Ibu pergi dengan member sebab buat time weekday.
 
Dugro 5-Power Nutri
  • Menumpukan kepada 5 fungsi penting dalam penumbuhan kanak-kanak  iatu pembangunan minda, pembinaan tulang, penghadaman, imuniti dan kecergasan. Ni susu pertama yang menangani keseuma fungsi penting tau.
dugro 5 power nutri
  • Dilancarkan dengan tiga perisa - perisa biasa (tambahan Vitamin C), Honey Date (dengan ekstrak madu dan Vitamin B complex) dan Chocolate Strawberry (strawberry ekstrak dan Vitamnin A, C, E) - Ibu rasa, memang sedap :P.
varian dugro 5 power nutri


Mari tengok gambar sekitar pelancaran:

 
Nampak muka burn - penangan balik Korea hari tu











 










 
 
Vote for Chocolate Strawberry

 
With Yasmin Hani

 
Maklumat lanjut layari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop