@ Baju Tradisional Korea

Tuesday, April 16, 2013

Tak sempat nak cerita panjang lebar pasal trip ke Seoul lagi. Ibu tunjuk sikit gambar pakai baju tradisional Korea. Ini dah hari last di Seoul. Teringin juga nak pakai. Kami jumpa di Namsagol Village. Sorang kena bayar 3300 won lebih kurang RM10 duit kita. Okla kan dah teringin sangat. Tapi sekejap je sempat snap sebab Amani dah nangis-nangis. Huhu.


Ahjumma Jaga Baju kat Situ

Ammar




Amani bertahan

Ammar n Amani

 
Satu Keluarga - Own Amani Nampak Ibu


Waaa - die dah nangis
Pujuk-pujuk posing balik


Apala baju ni besar sangat - kata Amani


Maksu and Ammar

Last-last Ibu amik gambar sikit sebab penat pujuk Amani - hihu

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Kuazue Mohd said...

wah ammar sejibik ehh mcm korean haaa...

Dalin said...

tak selesa kot.. gedebehh je baju tu kt amani.. hehe..

zarena heeney said...

pernah kaia masa sanding kawen dulu hehehehehe

Nafisa81 said...

comel ammar...pandai bergaya

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Best nyer ...

GreenJade said...

hubby u pun dh mcm org Korea..

comel dua2 hero n heroin ni posing

kinna said...

amani mcm naufal, pantang nmpk mama...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop