@ Barang baru!!

Sunday, April 14, 2013

Semalam Ibu dapat banyak stok baru. Kali ni fokus pada brand Preeti Kibo dan Pyjama GW. Sebelum ni Ibu dah beli. Nak try pakai kat Ammar dan Amani dulu. Dah pakai lebih 6 bulan baru berani jual. Alhamdullilah, dua-dua brand kainnya berkualiti, tak mudah lusuh dan selesa dipakai.
 
Preeti Kibo
 
Target brand ni baby - toddler. Coraknya comel-comel. Ibu beli dulu untuk buat pakaian siang Amani. Memang comelll.
 
 
Pyjama GW
 
Target brand ni 2T - 7T. Korea Mari. Tapi kalau anak kita saiz biasa (maksudnya tak tinggi sgt dan tak besar sangat) - boleh pakai sampai umur 9-10 tahun. Kain die pun tahan dan sedap dipakai. Ini memang baju tidur Ammar tiap2 hari.
 
 
 
Esok Ibu akan upload kat blog k. Kalau nak tengok hari ni - sudilah ke FB BabyIbu Shoppe.  Kali ni just nak test market - harga memang murah-murah. So jemput singgah ye :)
 
 

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

comel2 baju2 ibu. lin mmg selalu jalan2 kat page FB ibu pun. tp cuci mata dlu... :P

zarena heeney said...

kena cuci mata dulu nie

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Upload cepat ... Saya xde Fb ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop