@ Letih

Wednesday, April 17, 2013

Lately selalu rasa letih. Agaknya sebab breastfeed. Ada amik supplemen tapi selalu miss. Bila ingat, makan - bila tak ingat - huhu. Nak cakap tak cukup tidur - mungkin - tapi memang dari dulu pun tidur memang takkan nyenyak - dah nama pun breastfeed kan. Pas ni kena consistent la amik supplemen dan susu. Huhu. Korang amik supplement apa eh? Nak kasi cergas dan segar.



 
Ke sebab dah tua ni? Huhu

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

GreenJade said...

sbb dah tua kut sis..ahaks (lariiiiiiiiiiiii hihihi)

saye pong bf..amik kurma,minyak ikan ngn vit B-complex je..

Allene said...

bf mmg cepat letih... lin dlu amik habatusauda....

MamaAliya said...

yup saya pun makan yang sama mcm GreenJade..

Nafisa81 said...

kena makan jamu kot...

Yaati Nor said...

saya amik jamu pil binari dan kalsium

zarena heeney said...

member2 ofis ena nie mkn shaklee

~ N.I.N.A ~ said...

saya makan Vitalea n ESP from Shaklee...so far it works utk bg energy. Kalau interested nak tau pasal this product bole email saya niena80@yahoo.com. By the way mcmane nak order babyibu quilt tu yer?

@e_da said...

sy makan shaklee.. badan rasa ringan sket.. kalau tak mmg lesu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop