@ Weego datang lagi!!

Sunday, April 14, 2013

Entri Melekat - Skroll Ke bawah Untuk Entri Terkini


Ramai bertanya pasal Weego ni. Lama juga Ibu berhenti jual sebab suppliernya - anaknya tak sihat. So sekarang Ibu start jual balik. Cuma kali ni harganya dah naik - sejak September 2012 lagi - Ibu je baru tahu. So harga sekarang ialah RM79 untuk 9oz dan RM59 untuk 4oz. Tapi sempena penjualan semula, Ibu kasi promosi k:
 

9oz - RM71
4oz - RM52
 
Alhamdullilah baru promote kat FB dah banyak yang order. Banyak rindu Weego kot. Tapi ada a few colours tu memang stok tinggal sikit. So dah habis. Bawah ni Ibu letak warna dan saiz yang ada k. If korang minat just email babyibu@gmail.com.
 
 
 

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

nk try tukar botol. tp takut anak tak serasi plak... ermm...

Nafisa81 said...

minyak wangi ke ni??

Yana said...

Allene - puting weego boleh tukar dengan mana-mana standard size puting

Nafisa - heh. Botol susu la yang

Nafisa81 said...

kakaka...cantik sangat. ingatkan botol minyak wangi tadi.

GreenJade said...

err sis..botol dia kaca ya?ni kalu jatuh botol tak pecah kan..?

sori..ibu anak 1 ni blur2 sikit..almaklum pngalaman x byk lg..hihihihi

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Apa kelebihan nyer eak ?

orggilacinta said...

menariknya warna2 die...

zarena heeney said...

mcm2 colour ada

Raihana Rr said...

botol weego boleh masuh puting brand MAM x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop