@ Expo Mom dan Baby Kali Ni

Saturday, May 11, 2013

Semalam pergi Expo Mom & Baby 2013 di Midvalley. Puas hati sebab besar dan banyak brand join. Overall:

  • Diaper agak murah. So memang ramai borong. Harga actually tak beza banyak bila sales kat Giant ke Carefour ke tapi sebab ada free gift (diaper juga). Maka agak berbaloi.
  • Baju paling murah - di Fitty - RM 3.50 saja. Maka borong jangan tak borong.
  • Palingg murah - bra Fabulous Mom. RM20 sahaja. Ibu borong lagi. :P
  • Bnayak promosi dan free gift dari pelbagai brand.
  • First time mummy - bagus pergi sebab semua ada di sini dan bolehla nak banding barang itu ini di sini.
Enjoy shopping!!








 
 
Dapatkan Pajama Comel di BabyIbu Shoppe!! KLIK SINI
 
 

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

PinKy MoMMa said...

salam..i pun pergi smalam seawal pagi..tp klu nursing bra..booth mumdreams lagi murah..rm12.90 jer..hehehe

beli 2 percuma 1..murah berganda ganda
entry di sini:

http://www.pinkymomma.com/2013/05/expo-baby-mid-valley-may-2013-suasana.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Eeee ... Geram nyer x leh nak gie ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop