@ Hanger Untuk Shawl, Tudung Syria dan Tudung Instant

Thursday, May 9, 2013

Ibu memang suka organize benda. Juga suka beli tudung - suka sesangat - sampai nak boleh buka kedai tudung :P. Dulu Ibu pernah blog pasal hanger tudung ni.
 
Memang best macam ala-ala kedai. Tapi lama-lama takde space dalam almari. Makan ruang. Huhu.
 
Penuh sudah
 
 
Ibu pun mula cari solution lain. Jumpa satu hanger banyak-banyak klip. Tapi rega sampai RM50. So tak jadi. Dan akhirnya, pencarian berakhir. Baru-baru ni kawan Ibu jumpa solution - Hanger Pelbagai Guna. Hanger ni nak sangkut shawl boleh, sangkut Syria boleh dan tudung instant (Ariani) pun boleh. Paling penting JIMAT RUANG. Ibu loike. Meh Ibu tunjuk gambar.
 
 
Ni sangkut shawl (Hanger A - Without Clip)

 
Ni tudung Syria (Hanger B - WITH CLIP). Ini sangkut tudung Instant pun cun.
 
Ha sekarang tudung Ibu suma dah susun cantik. Dengan 2 hanger ni - kawasan tudung Ibu dah kosong - maka boleh beli baju lagi. Hehe. Ehem..nak juga? Ibu nak pergi beli untuk mak dan adik beradik Ibu pula - ramai jatuh hati dah ni. Kalau nak boleh email babyibu@gmail.com.
 
 
Hanger Pelbagai Guna
 
Berminat? Email babyibu@gmail.com or klik sini http://a.pgtb.me/1LzN2H
 
 

 

 
 

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop