@ JM lagi?

Thursday, May 30, 2013

Rupa-rupanya dah ramai beli baju raya eh. Alamak Ibu apa pun tak beli lagi. Ayah dan Ammar recyle baju Melayu yang ada je. Kira nak cari untuk Ibu dan Amani jelah ni.
 
Untuk Ibu - ada booked pre-order Jovian Mandagie punya collection kat Tesco. Teringin juga tahun nih. Harapnya cantikla terletak masa pergi amik nanti. Berkenan yang baju moden tapi takut ngam-ngam badan nanti susah pulak nak nursing. So try baju kurung jelah. Huhu.
 
 
 
Satu lagi baju (emm satu hari mestilah satu baju kan) - Ibu tengah cari lagi. Nanti makin dekat nak raya mesti banyak yang cun-cun kuar. So tunggu dulu. :P
 
Untuk Amani pula - teringin nak buatkan baju kurung kain cotton comel-comel. Time raya tu rasa dah boleh jalan kot Amani eh. Masih survey-survey lagi baju kurung tuk Amani. Tunggu ye sayang Ibu carikan.
 
P.s: Apa-apa pun paling penting ialah - PUASA dah habis ganti?
 
Pelbagai barangan menarik untuk anda dengan harga yang murah.
 
 
 

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Raihana Rr said...

pre-order dah closed.... sedih nyeee

zarena heeney said...

belum cari kain pun lagi
harap ada lg tukang jahit terima tempahan last minute huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop