@ Minggu Terakhir

Thursday, May 30, 2013

Minggu ni merupakan minggu terakhir Ibu sebagai full time student. Next week Ibu dah mula kerja. Sedih pulak rasa. Lepas ni tak dapat la duduk lama-lama dengan Ammar dan Amani lagi.
 
Jadi minggu terakhir ni Ibu just enjoy masa dengan mereka. Layan Ammar bercakap itu ini, layan Amani main. Wahhh tetiba rasa macam dan jadi surirumah sepenuh masa. Huhu. Apa pun hidup mesti diteruskan, perubahan harus dinikmati. Cau cin cau.
 
 

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

~ N.I.N.A ~ said...

oo Liyana dah settle dgn ur phd yer..insyallah saya akan menyusul akhir thn ni..

Oyis said...

kita pon next week naik keja. minggu ni last cuti bersalin (before this cuti blaja utk PhD). so tgh gunakan masa sebaiknya dgn anak2. gonna miss moments duk umah aje ni sob sob

Yana said...

Nina - Insyaallah, Yana punya belum settle lagi. Tengah tunggu viva.

Oyis - sedih kan? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop